Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ενάντια στην παρακμή της κοινωνίας

Το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα στην Αγία Βαρβάρα του Πύργου αντιφασιστικό/αντιρατσιστικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας αποτελούμενο κυρίως από μέλη του Σύριζα και Αντ.αρ.συ.α. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε στις γελοιότητες των ατόμων αυτών, αλλά θέλουμε να δώσουμε να καταλάβει στον ασυνείδητο Ήλειο πολίτη  που ψήφισε Σύριζα και Αντ.αρ.συ.α σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο (όσον αφορά τον Αντ.αρ.συ.α ας είναι καλά οι ΜΚΟ) το μίσος που νιώθει για τον Έλληνα επιδιώκοντας με κάθε τρόπο τον παραγκωνισμό των συμπατριωτών μας, την εξαθλίωση και εξαφάνιση μέσω  της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Οι άνθρωποι του Σύριζα και του Ανταρσύα που υποστηρίζουν και συμπαραστέκονται στους ανθρώπους του Ισλάμ δεν είναι παρά αυτοί που σφάζουν χωρίς καμιά ανθρώπινη ευαισθησία χριστιανούς, γυναικόπαιδα και μωρά σε Συρία και Ιράκ προκαλώντας σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι αυτοί που θέλουν να εξαπλωθούν και να κατακτήσουν την πατρίδα μας και γενικά όλη την Ευρώπη μέσω της Σαρίας  με τον πιο βίαιο τρόπο, είναι αυτοί που δεν έχουν κανένα ίχνος σεβασμού απέναντι στην ελευθερία, στα ανθρώπινα δικαιώματα και κανένα ίχνος ανοχής σε όποιον αρνείται να ασπαστεί την θρησκεία τους.
Στο χέρι σου είναι να μην οδηγήσεις την κοινωνία στην μιζέρια και παρακμή. Σκέψου το μέλλον των παιδιών σου και τις θυσίες των προγόνων σου. Θυμήσου η πατρίδα μας στο παρελθόν έχει υποφέρει από τους ανθρώπους του Ισλάμ. Είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή.

Νίκος Κ.