Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ της προπαγάνδας


Τα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου έχουν μετατραπεί από φωλιές παράδοσης και πολιτισμού σε κέντρα κομμουνιστικής προπαγάνδας των νεοφανών μπολσεβίκων.
Από μικρά παιδιά παίζαμε στους χώρους πέριξ της Δεξαμενής έχοντας όμορφες αναμνήσεις από έναν παραδοσιακά χώρο συνάθροισης παιδιών κάθε ηλικίας.
Όμορφα απογεύματα και Σαββατοκύριακα που στο περιθώριο του διαβάσματος ασχολούμασταν με διάφορα παραδοσιακά παιχνίδια καθώς επίσης με παραστάσεις Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο.

Στιγμές που έχουν χαραχθεί έντονα στις μνήμες όλων των παιδιών της γειτονιάς της εποχής μας που μεγαλώσαμε με παιχνίδι, τραγούδι και παράδοση.
Πέρασαν τα χρόνια και αφού τεχνηέντως άφησαν τις γειτονιές και τις «εστίες» αυτές στη εγκατάλειψη και στο μαρασμό, πέρασαν σήμερα στα χέρια των νεοφανών μπολσεβίκων που μετέτρεψαν τους χώρους αυτούς σε κέντρα παραγωγής μίσους, παραχάραξης ιστορίας και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
Τις μετέτρεψαν σε σύγχρονη κολυμβήθρα του Σιλωάμ που μέσα σε αυτές ξεπλένουν αμαρτίες του παρελθόντος δημιουργώντας νέους γενίτσαρους έτοιμους να τους στέψουν ενάντια των υπόλοιπων Ελλήνων.
Ο χώρος της Δεξαμενής έχει μετατραπεί σε χώρο κομματικής προπαγάνδας αφού καθημερινά τα κλειδιά παραδίδονται σε αριστερούς όπου πραγματοποιούν «πολυάριθμες» (των δέκα δεκαπέντε ομοϊδεατών τους ) και με τα λεγόμενά τους δηλητηριάζουν ολόκληρη την κοινωνία του Πύργου μας.
Και φτάνουμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στην δημοτική αρχή καθώς και στους πολίτες του Δήμου:
  1. Ποιος ο ρόλος του συμβουλίου και κάτω από ποιες προϋποθέσεις παραδίδουν την αίθουσα;
  2. Επιτρέπετε σε χώρους παραγωγής πολιτισμού κομματικές συγκεντρώσεις λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι τα κόμματα αυτά έχοντας μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία εντός της πόλης, κάνουν χρήση πολιτιστικών κέντρων που έχουν δημιουργηθεί για το ευρύ κοινό;
  3. Ο Δήμος Πύργου που έχει την υψηλή κυριότητα και επιστασία της περιουσίας του ελέγχει τα συμβούλια αυτά και τις δραστηριότητές τους, ή πετώντας «ξεροκόμματα» δεξιά και αριστερά επιτυγχάνει την εξασθένηση των αντιδράσεων σε άλλο επίπεδο;
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ