Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Παρόντες και το 2015

Την Δευτέρα 12/1/2015 για τέταρτη «συνεχόμενη» χρονιά σπάζοντας τις προβλέψεις η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ παρουσία πολλών συναγωνιστών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα όπως συνήθιζε άλλωστε όλα τα χρόνια από την ίδρυσή της. Μέσα σε κλίμα προβληματισμού για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα και στον Δήμο μας αλλά και αισιοδοξίας για την συνέχιση και ευόδωση των αγώνων μας.

Έδωσαν όλοι την υπόσχεση για εντατικοποίηση της προσπάθειας να σταθούμε δίπλα στον χειμαζόμενο συνέλληνα και να τον αφυπνίσουν για τον κίνδυνο που διατρέχει το Έθνος, από την κατά πάσα πιθανότητα (βάση των δημοσκοπήσεων) έλευση των προκαλυμμένων νεομπολσεβίκων  στην διαχείριση της κρατικής εξουσίας στις βουλευτικές εκλογές της 25/1/2015, πρόδρομοι των οποίων ήταν οι προδοτικές  κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών.

Γενικό συμπέρασμα:

«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»


Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι του συναγωνιστή Ο.Γ. ο οποίος πήρε ως δώρο ένα από τα τελευταία τιμημένα μπλουζάκια που κυκλοφόρησε  η Ε.Δ.Η.

Ο επικεφαλής αφού καλωσόρισε όλους του συναγωνιστές  διάβασε ένα σύντομο χαιρετισμό του συναγωνιστή και μέλους μας από το εξωτερικό ΚΥΑΝΟΣ ΑΔΗΝ (Δυσπόντιος)  και στην συνέχεια απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ανέφερε:

Αγαπητοί συναγωνιστές

Για τέταρτη χρονιά φέτος με μεγάλη χαρά κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ κόντρα στις προβλέψεις και ίσως στην θέληση κάποιων για τερματισμό της λειτουργίας της.

Κόβουμε την Βασιλόπιττα  στα καινούργια γραφεία που με πολύ κόπο και με την οικονομική συνεισφορά όλων των μελών μας κατασκεύασε ομάδα της ΕΔΗ και αυτό μας κάνει πολύ υπερήφανους διότι αποδείξαμε για ακόμα μια φορά ότι όταν θέλουμε μπορούμε.

Κόβουμε την πίττα μας αγνοώντας και ξεπερνώντας τις επίμονες προσπάθειες «κάποιων» που δεν επιθυμούν την συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια, προβαίνοντας σε δολιοφθορές το ξημέρωμα του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου 2015 σπάζοντας με κυβόλιθους και μάρμαρα τους εξωτερικούς υαλοπίνακες βάζοντάς μας περεταίρω σε οικονομικές περιπέτειες, αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν αφού σε χρόνο πέρα από κάθε πρόβλεψη η ζημιές αποκαταστάθηκαν και πάλι χάριν στην αυτόματη αντίδραση των μελών μας.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ποιοί είναι όμως αυτοί που ενοχλούνται από την συνέχιση λειτουργίας της ΕΔΗ;

Είναι όντως οι γνωστοί ιδεολογικοί μας αντίπαλοι που έτσι και αλλιώς βρίσκονται πάντα στο στόχαστρο των υποψιών μας ή είναι κάποιοι που επιθυμούν την εδώ και τώρα παύση της ύπαρξής μας κρίνοντας ότι τους ενοχλεί πλέον η λειτουργία διότι αποτελεί τροχοπέδη, αποτελεί θηλιά στον λαιμό τους και νιώθουν ότι τους πνίγει η καθημερινή παρέμβαση και παρακολούθηση των τοπικών τεκταινομένων;.

Σε όλους αυτούς απαντούμε:

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ ανήκει σε όλους τους εθνικιστές που βαρέθηκαν να περιμένουν αυτόκλητους σωτήρες που μέσω κομματικών μορφωμάτων προσπαθούν να τους χειραγωγήσουν.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ αποτελεί κιβωτό σωτηρίας ατόμων με ξεκάθαρη σκέψη που προετοιμάζονται για την στιγμή που ολοκληρωθεί ο «κατακλυσμός» της ισοπέδωσης αρχών και ιδεών για να ξεκινήσει τότε το ταξίδι της και θα αναλάβει την διαφώτιση του νέου ΕΛΛΗΝΑ που θα γεννηθεί μετά την παγκόσμια καταστροφή.

Μέσα στην κιβωτό αυτή δεν χωρούν μολυσμένες ψυχές και μυαλά αναχρονιστικά που διεπλάκισαν ή και διαπλέκονται με το βρωμερό και τρισάθλιο σύστημα.

Δεν χωρούν άτομα που είναι ανά πάσα στιγμή επάνω στην δυσκολία έτοιμα να ξεπουλήσουν έναντι οποιασδήποτε αμοιβής τις ιδέες τους.

Δεν χωρούν άτομα που συνομιλούν με τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες με δικαιολογία την αποφυγή της δήθεν  απομόνωσης.

Δεν χωρούν πολιτικάντηδες παλιάς κοπής που περιδιαβαίνουν «δεξιά» και «αριστερά», ομιλούν όμορφα προκειμένου γίνουν αρεστοί από ψηφοφόρους και τοπικούς «κομματάρχες» κάνοντας  μικροεξυπηρετήσεις – ρουσφέτια.

Το ΦΩΣ είμαστε εμείς και κάποια στιγμή θα έλθουν αυτοί σε εμάς για να σωθούν, αλλά τότε θα είναι αργά και οι πόρτες κλειστές.  

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΈΙΑΣ είναι ο φάρος που όταν κυριαρχήσει το απόλυτο σκοτάδι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του προσανατολισμού του ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που θα γεννηθεί από τις στάχτες  μετά την ολοκληρωτική καταστροφή του παλαιού μολυσμένου απόγονου των τιμημένων προγόνων του που στις μέρες μας δεν έχει ούτε το θάρρος, ούτε το ανάστημα να σταθεί  μπροστά στον τύμβο τους.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ δεν έχει για σκοπό την ανάμειξή της στα πολιτικά τεκταινόμενα διότι όπως λέει ο λαός μας όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Και αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς αν παρακολουθήσει την διαδρομή πολιτικών σχηματισμών από το ξεκίνημά τους μέχρι σήμερα θα καταλάβει πόσες κωλοτούμπες  έκαναν προκειμένου να γίνουν αρεστοί από το σύστημα και του ψηφοφόρους του.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ αποτελεί έναν επαναστατικό μηχανισμό που όταν δοθεί η ευκαιρία θα δράσει προκειμένου να καθαρίσει τον ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ που έχει πνίξει με την αποφορά του τις ζωές μας. Και αν κάποιους η βρώμα και η δυσωδία έγινε συνήθεια για όλους εμάς συνεχίζει και θα συνεχίζει να  αποτελεί αιτία πολέμου με όλους αυτούς που την δημιούργησαν.

Για τον λόγο αυτό για όλους εμάς οι επικείμενες εκλογές δεν έχουν καμία ουσιαστική σημασία διότι το σύστημα με τις υποδείξεις των παγκόσμιων εντολέων του θα ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να θολώσει τα νερά και να κερδίσει χρόνο παραπλανώντας για μια ακόμα φορά τους ηλιθίους ψηφοφόρους κλακαδόρους.

Γι’ αυτό προτείνουμε στα μέλη μας ολοκληρωτική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  συμμετοχής με τον οποιονδήποτε ρόλο σε κομματικούς μηχανισμούς οποιουδήποτε πολιτικού χρώματος.

Ο λόγος σαφής:

Τα κόμματα δημιουργήθηκαν για να διαιρούν και να εκτονώνουν την δυσαρέσκεια του λαού που στο όνομά του γίνονται καθημερινά αποτρόπαια εγκλήματα.

Για όλους εμάς η μόνη λύση είναι ο υγιής ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ που θα υπηρετήσει και θα διατήρηση ενωμένη και όσο το δυνατόν αδιασάλευτη την Ελληνική Φυλή.



Ή ΕΛΛΑΣ ‘Η ΤΕΦΡΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ