Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Μία διαφορετική άποψη για την 9η Μαΐου 1945 και την τύχη της Ευρώπης


  


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ 
Ο Βασίλειος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Κόρινθο, σπούδασε Ναυπηγός στην Αγγλία και όταν αποφοίτησε προσλήφθηκε στo τμήμα μελετών του Πολεμικού Ναυτικού της Νοτίου Αφρικής το 1981. Το 1983 πολιτογραφήθηκε Νοτιοαφρικανός και άρχισε σπουδές στην Φιλοσοφία και Αρχαία Ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Νοτίου Αφρικής. Συγχρόνως άρχισε να μελετά και να ερευνά τον Ιστορικό Αναθεωρητισμό, σε θέματα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πολιτικής, Οικονομίας, Φυσικής Ανθρωπολογίας και γενικά των διαστρεβλωμένων ανθρωπιστικών επιστημών. Αυτοπροσδιορίζεται ως Φυλετιστής - Οργανιστής.
 
«9η Μαΐου 1945 μια αποφράδα επέτειος δια την Ευρώπη & το έθνος μας» 
άρθρο του Εθνοφυλετιστή Βασίλειου Μιχαλόπουλου.

Η 9η Μαΐου 1945 υπήρξε η πλέον αποφράδα ημέρα δια το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Έχουν παρέλθει εβδομήντα έτη από της λήξεως του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο καθοριστικός εκείνος πόλεμος εδρομολογήθη με τους απαράδεκτους όρους της Συνθήκης των Βερσαλλιών και αντιθέτως προς την επικρατούσα παραπληροφοριακή άποψιν, άρχισε με ένα δίκαιον αίτημα της Γερμανίας της δημιουργίας του διαδρόμου του Ντάντσιχ, που εδημιουργήθηκε και εχρησιμοποιήθηκε από τις αυτόκλητες δυτικές …«δημοκρατίες» προσχηματικά δια να προκαλέσουν την έναρξίν του και ετελείωσε με δύο μη αναγκαίες εκρήξεις ατομικών βομβών της Χιροσίμα και Ναγκασάκι, (όπου εδολοφόνησαν εντός μερικών δευτερολέπτων άνω των 250.000 αθώων Ιαπώνων αμάχων), από το άκρως εγκληματικό καθεστώς των ΗΠΑ, που ακόμη παραμένουν ατιμώρητες και επέφερε την απαρχή της ολετήριας δια την ανθρωπότητα πυρηνικής εποχής. 

Οι Γερμανοί έπρεπε να παγιδευθούν δια μέσω της  αρχικής «ανοχής» και του δελεασμού αυτών με την πρόκλησιν ενός τοπικού πολέμου, ο οποίος χάρις των μηχανορραφιών των πρακτόρων του Διεθνούς Χρηματισμού του αρχιπροδότου Ουΐνστον Τσώρτσιλ και του Φρανκλίνου Ντελάνο Ρούσβελτ μετετράπη σε Ευρωπαϊκόν και επακολούθως σε παγκόσμιον με την προκληθείσα ένταξιν των ΗΠΑ σε αυτόν υπό του δευτέρου. Ο πολεμοκάπηλος Ρούσβελτ εγνώριζε δια την επικείμενη επίθεσιν των Ιαπώνων, τους οποίους με τις επιβληθείσες κυρώσεις και το τηλεσίγραφον είχε εξαναγκάσει να επιτεθούν, αλλά δεν ενημέρωσε ουδένα, ούτως ώστε να μεταβάλει την Αμερικανικήν κοινή γνώμη υπέρ του πολέμου.
[Βλέπε: τα αναθεωρητικά βιβλία: "The Secret Polish Documents", (Τα Μυστικά Πολωνικά Αρχεία), επίσης "The Imposed War" (Ο Επιβληθείς Πόλεμος), του D. Hoggan, "FDR: My Exploited Father in Law", του Curtis B. Dull και "The Final Secret of Pearl Harbor", (Το Τελικό Μυστικό του Πέρλ Χάρμπορ) του υποναυάρχου R. Theobald - Institute of Historical Review]
 
Θα εορτασθεί και φέτος στην Μόσχα η 70η επέτειος της αποκαλούμενης ημέρας «Νίκης» των αμερικανοσιωνιστών στην Ευρώπη και όχι νίκης της Ευρώπης (VE day - Victory in Europe day), στην ουσία όμως και όσον αφορά όλους τους Ευρωπαίους της αποφράδας ημέρας Ήττας της Ευρώπης (Defeat in Europe - DE Day) με την άνευ όρων παράδοσιν του Γ' Ράϊχ. Εκεί θα προσέλθουν όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι κατοχικοί «ηγέτες», συμπεριλαμβανομένης της εθνοκτόνας δωσίλογης Μέρκελ αλλά και των ημετέρων ανδρεικέλων Πάκη Παυλόπουλου και Αλέξη Τσίπρα. Οι σκοποί των υπερατλαντικών κατακτητών της Ευρώπης φαίνονται συν τοις άλλοις και από το όνομα Επικυρίαρχος, που έδωσαν στην επιχείρησιν της αποβάσεως της 06/6/1944 στην Νορμανδίαν (Operation Overlord).
Κατά τον εορτασμόν της πεντηκονταετίας της ήττας τον Μάιο 1995, επί τέσσαρες συνεχείς ημέρες οι ετεροκίνητοι, δωσίλογοι πολιτικοί αρχηγοί των αποκαλουμένων «Συμμαχικών» υποτελών κρατών της Βρετανίας, Γαλλίας, Ρωσίας και των κατοχικών Γερμανίας - Αυστρίας εόρταζαν αυτή την επέτειον της εθνοκτονικής κατοχής και επακόλουθης υποτέλειας της Ευρώπης στις Σιωνιστοκρατούμενας ΗΠΑ ταυτόχρονα στις τέσσαρες πρωτεύουσες της μαρτυρικής Γηραιάς Ηπείρου, του Λονδίνου, Βερολίνου, Μόσχας και Παρισιού. Είναι άξια λόγου η θαρραλέα άρνησις του τότε προέδρου της Πολωνίας Λέχ Βαλέσσα να μην αποδεχθεί την πρόσκλησιν συμμετοχής του σε εκείνους τούς προκλητικούς εορτασμούς, καθώς αυτός απεκάλυψε έτσι το ψευδές των ισχυρισμών του Παρασιτικού Κατεστημένου ως προς τα αίτια εκείνου του καταστρεπτικού και μοιραίου δια την Ευρώπη πολέμου, δηλαδή ότι η προσχηματική «προστασία» της παραβιασθείσης εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας ήταν μία ευτελής και ανυπόστατη δικαιολογία. Τούτο επειδή, βάσει της περιστασιακής συμφωνίας της 23/8/1939 των Υπουργών Εξωτερικών Ρίμπεντροπ - Μολότωφ, η Πολωνία προσεβλήθη και κατελήφθη συγχρόνως υπό αμφότερων των Γερμανών και των Σοβιετικών, κατά το 37% και 63% αντιστοίχως, πλην όμως ο πόλεμος εκηρύχθη μόνον εναντίον των πρώτων, ενώ οι δεύτεροι το 1940 εδολοφόνησαν και έθαψαν 15.000 Πολωνούς αξιωματικούς εις το δάσος του Κατύν και μετά το πέρας του πολέμου προσήρτησαν πλέον του ενός τρίτου των ανατολικών εδαφών της και επέβαλαν το τυραννικόν κομμουνιστικόν καθεστώς.

Η περίφημος αλλά διαστρεβλωμένη πλήρης δήλωσις του Αδόλφου Χίτλερ ότι, “εάν νικήσωμεν εις αυτόν τον πόλεμον, το Ράϊχ πρόκειται να διαρκέσει δια χίλια έτη, εάν όμως οι αντίπαλοί μας νικήσουν, η ιδική των παγκόσμιος τάξις θα διαρκέσει δια χίλια έτη”, ήτο μόνον μεταφορική, και σήμαινε ότι ο πόλεμος εκείνος υπήρξε η μεγίστη και κρισιμώτατη σύγκρουσις στην ανθρώπινη Ιστορία δύο εναντίων δυνάμεων, όπως και η πλέον σημαντική και κρίσιμη ιδεολογική καθώς και πολιτισμική σύρραξις, μεταξύ δύο φορέων του Οργανικού και του Παρασιτικού, που αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν δύο εντελώς ενάντιες κοσμοθεωρίες, - (τα αντίθετα συνυπάρχουν, όχι όμως τα ενάντια): την μία του Φωτός, της Αισθητικής, Αρμονίας, Φυσικής Τάξεως, Δημιουργίας, Τιμής και των Αξιών - Αρχών και την άλλη του σκοταδισμού, της πνευματικής συγχύσεως, διαστροφής, της εννοιολογικής αντιστροφής, σημασιολογικής διαστρεβλώσεως, αντιφυσικής παρασιτικής αταξίας, απάτης / δολιότητος, καταστροφής και απαξιών. Δυστυχώς όμως οι πρώτες δεν εξεφράσθηκαν πλήρως υπό του Τρίτου Ράϊχ, το οποίον επειδή ήταν ελλειμματικό στην λειτουργίαν του σε σχέσι με την εφαρμογήν του Οργανικού Συστήματος και του Φυλετιστικού Παράγοντος, προέβη εις ουσιώδη πολιτικο - ιδεολογικά και στρατηγικά μοιραία λάθη, όσον αφορά την μη οικειοποίησιν και συστράτευσιν όλων των Ευρωπαίων σε αυτόν τον τιτάνιον αγώνα, έχοντας επικεντρωθεί σε ένα κάθετον εθνικισμόν και μη έχοντας προβεί στην κατάλληλη επικοινωνιακή προετοιμασία. 

Ως εκ τούτου δυστυχώς, ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν ήταν σε θέσιν να αναπτύξει τις αντίστοιχες ιδεοκρατικές, πολιτικές, νομισματικές - οικονομολογικές, οικολογικές, κ.ά. Οργανικές Αρχές στην ολότητά των. Παρ’ όλα αυτά, η ανωτέρω δήλωσις του Χίτλερ ισχύει ως αληθής, καθ’ ότι οι νικητές έχουν επιβάλλει την παρασιτική “Νέα Παγκόσμια Τάξιν”, της Διεθνούς Χρηματιστικής Δυνάμεως, που τόσον παθητικώς υφιστάμεθα, και η οποία εάν οι Ευρωπαίοι δεν αναλάβουν τις ιστορικές των ευθύνες τάχιστα, πρόκειται να διαρκέσει έως ότου το Παρασιτικόν Σύστημα καταρρεύσει εκ των ένδον, ή κατά πάσα πιθανότητα έως ότου η επαπειλούμενη Μητέρα Φύσις επαναρυθμισθεί στον προκληθέντα κατ’ αυτής βιασμόν και την οικολογική καταστροφή. Υφιστάμεθα πλέον την εμφανώς πλέον επιβαλλόμενη απάνθρωπη φυλετικώς επιμειξιακή και πολυπολιτισμικώς συγκρουσιακή παγκοσμιοποίησιν των σιωνιστο - κρατουμένων ΗΠΑ, των οποίων οι υποχείριες και καταχρεωμένες στην Διεθνή Εβραϊκή Χρηματιστική - παρανομισματική Παρασιτική Δύναμιν Ευρωπαϊκές εθνοκτόνες, κατοχικές κυβερνήσεις απεργάζονται ενσυνειδήτως τον αφανισμόν των Εθνών των και την επιβολήν μίας χαξλεϋκής (δηλαδή εκμαυλιστικώς συναινετικής) Παγκόσμιας Πολυφυλετικής / Μιξογενούς Τυραννίας. 

Η ευφημιστικώς και εμετικώς (ad nauseam) προπαγανδιζομένη «διεθνής κοινότητα», ή το «παγκόσμιο χωριό», δύο οξύμωρες, αντιφατικώτατες και αυταναιρούμενες φράσεις, όσον αφορά τους επί μέρους όρους των, είναι το προπαρασκευαστικό στάδιον αυτής της επικείμενης δουλείας. Επιπροσθέτως, παρ’ όλην την παραπληροφοριακή προπαγάνδα, ο Αδόλφος Χίτλερ ουδεμία πρόθεσιν είχε να καταλάβει ολόκληρο τον πλανήτη, εκτός των περιοχών που αναφέρθηκαν από τον ίδιον, –– [Βλέπε: Mein Kampf, (Ο Αγών μου)] –– Αναφορικώς, αποσκοπούσε μόνον στην δημιουργία μίας ηπειρωτικής αυτοκρατορίας σε βάρος μόνον της τέως ΕΣΣΔ, που θα συνυπήρχε ειρηνικώς μετά της τότε θαλασσοκράτειρας Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Όντως, οι Γερμανοί ήσαν μάλιστα διατεθειμένοι να υπερασπίσουν την τελευταίαν εναντίον της διαφαινομένης και πραγματικής απειλής από τις ΗΠΑ! 

Τούτο έχει επίσης επιβεβαιωθεί αναδρομικώς, αφού μεταπολεμικώς η Βρετανική Αυτοκρατορία εχάθηκε, –– (με το να παραδοθεί από τον νεκροθάπτη της, τον μέγιστον εθνοπροδότη Τσώρτσιλ βάσει της προδοτικής Χάρτας του Ατλαντικού την 13/8/1941) –– και η ίδια η τέως Μεγάλη Βρετανία υποτάχθηκε πλήρως στις σιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ, έχουσα έκτοτε μειωθεί σε ένα ΑμερικανοΣιωνιστικό και ισλαμοποιούμενο προπύργιον κατά της Ευρώπης. Καθώς αποφαίνεται εκ των υστέρων, ο Αδόλφος Χίτλερ στην Πολιτική του Διαθήκη, αν και καθυστερημένα ορθώς είχε αναφέρει ότι εκείνος ο μοιραίος δια την Ευρώπη και τον Λευκόν Άνθρωπον πόλεμος επεβλήθη υπό του Διεθνούς Ιουδαϊκού Χρηματισμού των Ρόθτσιλντς.

[Βλέπε: Hitlers Tisch-gesprache im Fuhrerhauptquartier 1941-1942, που είναι μέρος των Bormann Vermerke, συμπεριλαμβανομένων στην Αγγλική έκδοσιν ως: Hitler’s Table Talks 1941-1944, pdf (Οι Επιτραπέζιες Ομιλίες του Χίτλερ 1941-1944), έργου ανεκδότου στην νέο-ελληνική.] 
ΠΗΓΗ http://mavroskrinos.blogspot.gr/