Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Απόλυτη παρακμή


Προσπαθώντας να παρακολουθούμε καθημερινά ψύχραιμοι τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στον τόπο μας, αντιλαμβανόμαστε ότι ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη τεχνηέντως στα νέα «οικονομικά κατορθώματα» της κομμουνιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των πέριξ αυτών, άλλοι κάνουν καλά την δουλειά τους.   

Και για να εξηγούμαστε σας παρουσιάζουμε εικόνες απόλυτης παρακμής και  ξεπεσμού του Ελληνικού κράτους αφού φροντίζουν πλέον να ξεφτιλίζουν καθημερινά καθετί που τονώνει ναι ανυψώνει το  Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.

 Τα Εθνικά μας σύμβολα.
Και αντ’ αυτών αναρτώνται τα σύμβολα και τα συνθήματα της παγκόσμιας κόκκινης προπαγάνδας ΚΚΕ ΚΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κλπ, που σαν στόχο έχουν την αποκαθήλωση των εθνικών συμβόλων που κρατούσαν μέχρι σήμερα  συμπαγή έναν λαό και την επικράτηση της παγκόσμιας ΤΑΞΗΣ του χρήματος.
Τι κάνουν άραγε οι κομματικοί ελλογιμότατοι Πρυτάνεις και συγκεκριμένα ο κύριος Καπλάνης;

Απλά επιτρέπουν να αφελληνίζονται τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα και με τις ευλογίες του προδοτικού κράτους παραδίδοντάς τα σε ορδές κομματικών βαρβάρων και αναρχοάπλυτων στο όνομα του δημοκρατικού δικαιώματος του ΑΣΥΛΟΥ.

Σε αυτήν την χώρα πλέον άσυλο έχουν όλοι εκτός από τους κατά δήλωσή τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που κλαίει καθημερινά η ψυχή τους βλέποντας, όχι την οικονομική κατάσταση αλλά τις «φέρουσες δυνάμεις» και νέες συνήθειες που  ριζώνουν κάθε μέρα και πιο πολύ στην ζωή του ελληνάκου που τον έμαθαν να μην αντιδρά, να μην επαναστατεί για τίποτα πλέον, κάνοντας πράξη την «νέα» εντολή:

ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κομματικέ πρύτανη Καπλάνη και άπαντες συγκροτούντες το Δ.Σ. του Τ.Ε.Ι Πατρών Τμήματος Πύργου, αντικατέστησε άμεσα το Εθνικό μας σύμβολο διότι αν δεν το κάνεις σε εύλογο χρονικό διάστημα θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ με οποιοδήποτε "τίμημα".

Αν δεν αποκαταστήσεις το ΔΙΚΑΙΟ και το ΣΩΣΤΟ σημαίνει ότι είσαι απόλυτα εναρμονισμένος με την άποψη του πολιτικού παχύδερμου Πάγκαλου που κατά δήλωσή του τις μαύρες εκείνες ημέρες των ΙΜΙΩΝ είχε αποκαλέσει το ιερό σύμβολο ενός υπερήφανου ΕΘΝΟΥΣ «ένα κομμάτι πανί».

Άρα εκτός των άλλων είσαι και εχθρός δικός μας και της πατρίδας.

Αν δεν έχεις ζήτησε από ΕΜΑΣ ή από  τον δήμαρχο του Πύργου Λιατσή που οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει αρκετές στο δημοτικό μέγαρο. 

Άλλωστε τελευταία διαβάζουμε ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις σας αν και για όλους τους πολιτικάντηδες σαν εσάς ισχύει η γνωστή λαϊκή παροιμία:
Οι γύφτοι  τα μαλώματα τα έχουν για πανηγύρια.

Για να μην παρεξηγηθούμε και μας χαρακτηρίσουν και για ρατσιστές μάλλον πρέπει να αλλάξουμε την παροιμία κατά όπως προστάζουν τα νέα μας αφεντικά:

Οι Ρωμά τα μαλώματα τα έχουν για εορτές.

ΙΔΩΜΕΝ
ΠΥΡΓΟΣ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΖΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ