Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο νέος φορέας και ο σπασμένος αμφορέας



Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε το νέο ανακάτεμα της τράπουλας.

Την προσπάθεια να ξαναμοιραστούν οι κάρτες.

Το νέο ρίξιμο των ζαριών στην "εθνικιστική" μπαρμπουτιέρα!

Οι γνωστές ατελέσφορες φανφαρολογίες και οι γνωστές ψεύτικες μεγαλοστομίες.

Από τους γνωστούς αμετανόητους πολιτικούς απατεώνες, που όπως έχουν δηλώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν "τιμή" και από αυτά που γνωρίζουμε, είναι και εξευτελιστικά χαμηλή.

Πάρε κόσμε, εδώ τζάμπα!


Οι γνωστοί κλικαδόροι, οι γνωστοί νάρκισσοι αγωνιστές του γλυκού νερού που χωρίς συνοδεία φουσκωτού δεν πάνε ούτε στο περίπτερο.

Οι γνωστοί ματαιόδοξοι αρχηγίσκοι που τα έχουν ξεπουλήσει όλα, προσπαθούν να ανοίξουν ένα καινούργιο μαγαζί με εθνικιστική ταμπέλα λόγω ότι τώρα που τους πέταξαν σαν την τρίχα από το ζυμάρι ανακάλυψαν ότι αυτό που «υπηρετούσαν» και χειροκροτούσαν μέχρι χθες ήταν σάπιο.


Εθνικισμός για όλους αυτούς σημάνει ότι μπρος στο πολιτικό τους συμφέρον συνεργαζόμαστε με τον οποιονδήποτε έστω και αν κατά το πρόσφατο παρελθόν κάποιοι εκ των συνδαιτυμόνων έχουν συνεργαστεί με μνημονιακούς υπουργούς.


Όσο για αυτούς που τους ακολουθούν και χειροκροτούν ένα και μόνο σχόλιο:


Εκεί που φτύνατε και βρίζατε, γυρνάτε γλύφετε και παρακαλάτε για μια φωτογραφία.


Είστε άξιοι της τύχης σας (άλλωστε έχετε γυρίσει πολλά κόμματα και πανηγύρια , άλλο ένα δεν θα σας πειράξει). 


Εμείς θα συνεχίσουμε τον πόλεμο και αφήνουμε τους κυρίους αυτούς να πουλάνε τρέλα! Ψάχνουν μάταια να στεγάσουν τον νεο-εθνικισμό τους στην σύγχρονη πραγματικότητα.


Ο εθνικισμός ήταν, είναι και παραμένει ΕΝΑΣ! 


Αδιαίρετος και μοναδικός. Με καθαρές ελληνοκεντρικές θέσεις που δεν δύναται να εκφραστούν δια μέσω οιουδήποτε κομματικού φορέα.


Μόνο η ΔΡΑΣΗ οδηγεί στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!


Με τον εχθρό δεν συναλλάσσεσαι, ούτε συνδιαλέγεσαι μαζί του, δεν πίνεις καφεδάκια και ουζάκια και ούτε ανταλλάσεις αβρότητες και φιλοφρονήσεις χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη!


Μόνο η αμιγώς επαναστατική ΔΡΑΣΗ και η οριστική και αμετάκλητη ΡΗΞΗ είναι ο γνήσιος ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ δρόμος. Και η πορεία του είναι χαραγμένη με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΡΩΙΚΟ ΑΙΜΑ!  


ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΖΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
 

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ