Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Je suis......τι;




Αναρωτιόμαστε παρακολουθώντας την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών που έχει να κάνει με την διεθνή τρομοκρατία του ισλαμικού χαλιφάτου και όχι μόνο, για το αν πρέπει να λυπόμαστε ή να βλέπουμε την όλη κατάσταση ως εξιλέωση και εκδίκηση.

Μπορεί κάποιοι διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές αυτού του άρθρου να βγάλουν βεβιασμένα συμπεράσματα και να τους γεννηθούν εύλογες απορίες για τον λόγο που σήμερα δεν βγαίνουμε με μηνύματα συμπαράστασης και κροκοδείλια δάκρια για τις «αποτρόπαιες» πράξεις των τρομοκρατών ενάντια του Γαλλικού λαού.


Κατ΄ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για ΕΜΑΣ αυτονόητο:


Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΜΟΝΩΝ.


Αυτό όμως που για εμάς είναι αυτονόητο δεν είναι για όλους αυτούς που σήμερα χύνουν καυτά δάκρυα και αναλίσκονται σε μηνύματα υπέρ του Γαλλικού λαού ή οποιουδήποτε άλλου λαού που κατά καιρούς δέχεται τρομοκρατικές επιθέσεις.


Και αυτό διότι οι ίδιοι αύριο το πρωί θα δώσουν εντολές στην πολεμική βιομηχανία τους να αυξήσει την παραγωγή οπλικών συστημάτων διότι η πατρίδα και το παγκόσμιο στερέωμα δέχεται ασύμμετρη απειλή, αυξάνοντας έτσι τα οικονομικά τους οφέλη.


Είναι οι ίδιοι που κατά καιρούς εξοπλίζουν τους παγκόσμιους τρομοκράτες διότι δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι κατά καιρούς εκβιαστές της ανθρώπινης ύπαρξης να έχουν οπλικά συστήματα δικής τους δημιουργίας.


Είναι οι ίδιοι που επιβάλλουν τον παγκόσμιο οικονομικό στραγγαλισμό σε λαούς και ΕΘΝΗ με τεράστια ιστορία και πολιτισμό χωρίς σέβας και δισταγμό.


Και θα διερωτηθεί κάποιος από εσάς τι φταίνε οι λαοί για τις αποφάσεις των ηγητόρων τους.


Για εμάς οι λαοί έχουν την πλήρη ευθύνη αυτών που τους κυβερνούν διότι χρόνια τώρα οι Γάλλοι (στην παρούσα περίπτωση) πολίτες υπερηφανεύονται για την παγκόσμια επιφάνεια της χώρας τους, που με τις πρώην αποικίες τους κατάφεραν αλλοιώνοντας το εθνικό τους  DNA να αποτελούν τον σημαντικότερο εταίρο του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ, του ΟΗΕ, καθώς και πολλών άλλων μεγάλων παγκόσμιων οργανισμών που δημιουργήθηκαν για το καλό και την προστασία των αδυνάτων.


ΕΛΕΟΣ.


Δεν σας λυπόμαστε λοιπόν ούτε εσάς ούτε και τα παιδιά σας διότι όταν οι Έλληνες και τα Ελληνόπουλα βιώνουν τα τελευταία χρόνια «κατοχικούς» καιρούς, όλοι ΕΣΕΙΣ κουνάτε το δάκτυλο της επιβολής των μέτρων οδύνης και εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους.


Νέα Ελληνική γενοκτονία.


Δεν σας λυπόμαστε ούτε εσάς ούτε και τα παιδιά σας διότι ξέρουμε ότι την τρομοκρατία την επιδοτείτε ΕΣΕΙΣ, για να επιβάλλεστε στους λαούς δημιουργώντας παγκόσμιο φόβο.


Δεν σας λυπόμαστε ούτε εσάς ούτε και τα παιδιά σας αλλά ως ΕΛΛΗΝΕΣ δεν σας φοβόμαστε όπως δεν σας φοβηθήκαμε πάμπολλες φορές και στο παρελθόν.


Δεν σας λυπόμαστε ρε ούτε εσάς ούτε και τα παιδιά σας διότι βιώνουμε το δικό μας Εθνικό πένθος για την κατάντια ενός υπερήφανου λαού που άγεται ένθεν κακείθεν ζητιανεύοντας ψίχουλα ξεπουλώντας την Ελληνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. 


Δεν σας λυπόμαστε ούτε εσάς ούτε και τα παιδιά σας όπως και εσείς χρόνια τώρα αφήνετε καθημερινά παιδιά και λαούς να λιμοκτονούν στην αφρικανική ήπειρο και αλλού, διότι οι λαοί δεν θέλουν για να ζήσουν βόλια και πολεμοφόδια αλλά στάρι και νερό που εσείς και τα παιδιά σας το ελέγχεται παγκοσμίως και το μοιράζεται όταν εσείς και τα παιδιά σας θέλετε, μέσω των παγκόσμιων Μ.Κ.Ο. που θησαυρίζουν στο όνομα του ανθρώπινου πόνου. 


Αι συχτήρι  λοιπόν εσείς και η γενιά σας.


Σπείρατε ανέμους;


Θερίστε τώρα θύελλες


Εσείς και παιδιά σας



ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ( je suis έλλην)

Νικόλαος Ζέζας

Επικεφαλής

ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ