Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΚΕ.Θ.Ε.ΚΟ



Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ (Ε.Δ.Η.) με ανείπωτη χαρά και ιδιαίτερη περηφάνεια, έχει την τιμή να παρουσιάσει, το πρωτοπόρο και συνάμα καινοτόμο, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ (ΚΕ.Θ.Ε.ΚΟ).
Έχοντας πλήρη επίγνωση για την τρομερή αρρώστια που με τρομακτικές συνέπειες, ταλαιπωρεί μια μικρή μερίδα πληθυσμού, εμείς διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα μέσα και τις πλέον εξελιγμένες και πρωτοποριακές μεθόδους, πλήρους θεραπείας και ολικής αποκατάστασης, της σοβαρά διαταραγμένης και βαριά νοσούμενης, ψυχικής, πνευματικής και σωματικής υγείας του αφελούς και ευκολοπρόσβλητου, στους σιωνιστικούς καρκινικούς ιούς, κομμουνιστικού υποκειμένου.
Με ΑΡΙΣΤΑ καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η θεραπεία που προκρίνουμε είναι 100% εγγυημένη!

Η βαρύτητα της συγκεκριμένης νόσου, απαιτεί και τα αντιστοίχως ανάλογα ιάσιμα μέσα, που μόνον εμείς, οι ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, διαθέτουμε. Το πάσχων άτομο, ο φορέας της κόκκινης πανούκλας, είναι βέβαια μία από τις πλέον δύσκολες ιάσιμες περιπτώσεις! 

Γι'αυτό και η κομμουνιστική νόσος, μπορεί πολύ εύκολα, να χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον ανίατες που προσβάλλουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
 Όμως όλοι οι αφελείς, ψευδοϊδεολόγοι και λοιποί τυχάρπαστοι, νοσούντες την βαριάν νόσον του κομμουνισμού, μπορούν πολύ εύκολα να θεραπευτούν! 

Την μία και μοναδική θεραπεία την γνωρίζουν όλοι οι γνήσιοι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, καθότι πολλάκις απλή!


Βέβαια, ιδιαίτερο βάρος και σημασία, πρέπει να δοθεί στην πρόληψη και όχι στην θεραπεία και καταστολή της συγκεκριμένης νόσου! 

Διότι, όπως πολύ απλά έλεγε ο πατέρας της ιατρικής, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, με άπλετη ΕΛΛΗΝΙΚΗ σοφία, "το προλαμβάνειν, καλύτερο του θεραπεύειν". 

Είναι τεράστιας και κομβικής σημασίας για το ΕΘΝΟΣ, το κομμάτι που αφορά στην πρόληψη της κόκκινης πανούκλας! 

Η νοσηρότητα του εν λόγου σιωνιστικού ιού, κρίνεται ιδιαίτερα υψηλή! 

Το κύτταρο, πρέπει από μικρό να διδάσκεται την ομαλή-φυσική-υγιή λειτουργία του, και όχι την καθ' όλα σιωνιστική-πανωλική-καρκινική, την οποία διδάσκεται επί 40 συναπτά έτη έως δυστυχώς και σήμερα. 

Σχολεία, γυμνάσια-λύκεια, πανεπιστήμια, καθώς και χώροι εργασίας, είναι πολύ πιθανές εστίες μόλυνσης και γενικότερης εξάπλωσης του κομμουνιστο-ιού! 

Καθότι οι μολυσματικές εστίες είναι πλείστες, αυτό που κρίνεται ως το πρώτο μέτρο εξάλειψης της μόλυνσης, είναι η άμεση απολύμανση του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΡΑ!

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.