Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Καταγγελια ΣΟΚ με ονοματεπώνυμο. Και αυτός ρατσιστής. Γιατί δεν του κάνουν μήνυση; ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΚΑΝΟΛυκούργος Μαρκουδής: Τα κανάλια λένε ψέματα για το «προσφυγικό» - Απροστάτευτα τα ελληνικά σύνορα
                                       Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2016 11:43 


Ο Λυκούργος Μαρκουδής διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους στην παιδική τηλεοπτική εκπομπή Disney Club. Σήμερα είναι διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκής Εκκλησίας και δεν διστάζει να καταθέσει την άποψή του για το «προσφυγικό».
Δήλωσε λοιπόν:

«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος. Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί. Τα έσκιζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη. Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γέλαγαν. Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό... να με προστατεύσουν από τί, αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου».