Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κλαίνε όλα τα κομμουνιστικά μορφώματα: Πέθανε ο κομμουνιστής Φιντέλ Κάστρο ένας αιθέρας λιγότερο!



Το 1956 μια ομάδα ανταρτών, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς ιδεολόγους σοσιαλιστές, περιλαμβανομένου του Φιδέλ Κάστρο, αποβιβάστηκε από μια βάρκα ερχόμενη από το Μεξικό και επιχείρησε να ξεκινήσει κίνημα ένοπλης αντίστασης στα βουνά της Σιέρρα Μαέστρα (ο Κάστρο είχε πάει στο Μεξικό μετά που αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή για τη συμμετοχή του στην επίθεση στο Στρατόπεδο Μονκάδα στο Σαντιάγο ντε Κούβα). Οι δυνάμεις του Μπατίστα σκότωσαν τους περισσότερους αντάρτες, αλλά αρκετοί επέζησαν και συνέχισαν μικρό αντάρτικο στα βουνά. Σας θυμίζει κατι;αν οχι θα σας πω εγω! οι προγονοί των αριστερών κομμουνιστών αυτής ρυπογόνας φυλής αλλιως και σκυλια των εβραιων! τα ίδια εκαναν στην Ελλάδα 2 φόρες μια το 1940-1950 και άλλη μια επι Παπαδόπουλο!
Και ποιοι ειναι πίσω απο αυτα τα σιχάματα τους κομμουνιστες; πάμε στην Γουατεμάλα εν συντομία
Η νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας χαρακτηρίζεται από περιόδους συνεχούς αστάθειας και πολλά πραξικοπήματα. Έτσι, στις 4 Ιουλίου 1944, ο δικτάτορας (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ )Χόρχε Καστανιέδα παραιτήθηκε έπειτα από μαζικές κινητοποιήσεις και απεργίες.Η "χούντα" διεξήγαγε τις πρώτες ελεύθερες εκλογές, στις οποίες αναδείχθηκε ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης στη χώρα, ο οποίος ολοκλήρωσε κανονικά τη θητεία του και ακολούθησε φιλοαμερικανική πολιτική, εμπνευσμένη από το «Νιου Ντιλ» του Ρούσβελτ. Το 1954, ανατράπηκε σε σχεδιασμένο από τις ΗΠΑ πραξικόπημα (γνωστό και ως «πραξικόπημα της μπανάνας», εξαιτίας των συμφερόντων της εταιρείας μπανάνας United Fruit Company για χάρη της οποίας έγινε το πραξικόπημα από τη CIA), ο Αρμπένς Γκουσμάν, δημοκρατικά εκλεγμένος διάδοχος του Αρέβαλο. Το 1979 οι ΗΠΑ διέταξαν την παύση της χορήγησης στρατιωτικής βοήθειας, εξαιτίας των συνεχών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το Ισραήλ όμως άρχισε να προμηθεύει με όπλα τη χώρα Ο εμφύλιος πόλεμος διήρκεσε 35 χρόνια και τερματίστηκε το 1996.
Τι εχουμε εδω; γιατι σε ολο το κόσμο κυριαρχούν αυτα τα μιασματα κομμουνιστες; αυτα τα κομμουνιστικα σιχάματα των Εβραίων; αλλιως αν δεν ειναι κομμουνιστες ειναι "δικτάτορες"; αρχή γενόμενης απο τον Χίτλερ και τελευταία με τον Ασαντ στην Συριά; οι μουσουλμάνοι isis κομμουνιστες ειναι και εκείνοι! οπού κομμουνιστες μιλάμε για μια ειδική φυλη χαμηλής νοημοσύνης και αδίσταχτων οχι μονο σε πολίτικο επίπεδο! αυτα τα σιχάματα μαγαρίζουν τα παντα σε ολους τους τομείς! χωρίς αυτα ο κόσμος θα ηταν παράδεισος!
Πέθανε, σε ηλικία 90 ετών, ο Φιντέλ Κάστρο, ηγέτης της κουβανικής/κομμουνιστικης/εβραϊκής επανάστασης.Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο της Κούβας και αδελφό του, Ραούλ Κάστρο, που τον διαδέχθηκε το 2008.
«Ο κομαντάντε της κουβανικής επανάστασης απεβίωσε στις 22:29 το βράδυ», είπε σε διάγγελμά του το οποίο μετέδωσε απευθείας η δημόσια τηλεόραση της Κούβας και γνωστοποίησε ακόμη ότι η σορός του θα αποτεφρωθεί.Καταλήγοντας, ο Ραούλ Κάστρο είπε βροντερά «Hasta la victoria siempre!» (Μέχρι τη νίκη), τη γνωστή φράση – ορόσημο του κομαντάντε. Ο Φιντέλ Κάστρο κυβέρνησε την Κούβα επί σχεδόν μισό αιώνα, πριν παραχωρήσει, το 2008, την εξουσία στον αδελφό του, Ραούλ, λόγω προβλημάτων υγείας.
Το 2006 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο έντερο, καθώς έπασχε από καρκίνο. Πήρε την εξουσία μετά την εβραικη επανάσταση εναντίον του δικτάτορα Φουλχένσιο Μπατίστα(κλασικά όσοι δεν ειναι δικοί τους δικτάτορες!!), το 1959, και παρέμεινε στην ηγεσία της Κούβας επί 49 χρόνια, επιδεικνύοντας σιδερένια πυγμή.
Σημαντικές στιγμές της σταδιοδρομίας του
Δικηγορεί στην Αβάνα και από το 1953 εντάσσεται στο ενεργό αντιστασιακό κίνημα εναντίον του καθεστώτος Μπατίστα.
1953: Επίθεση εναντίον στρατώνων στο Σαντιάγκο της Κούβας. Συλλαμβάνεται και φυλακίζεται με ποινή 15ετούς κάθειρξης.
1956: Αμνηστεύεται και πηγαίνει στο Μεξικό όπου οργανώνει ένοπλο αγώνα. Τον Δεκέμβριο του 1956, επιστρέφει στην Κούβα με μικρή στρατιωτική δύναμη.
1956-59: Ένοπλος αγώνας εναντίον του Μπατίστα έως ότου ανατρέπεται και φεύγει.
1959-76: Πρωθυπουργός.
1963-1965: Πρώτος Γραμματέας του «Partido Unido De La Revolucion Socialista» (Ενωμένο Κόμμα της Σοσιαλιστικής Επανάστασης).
Από το 1965: Γραμμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Από το 1976: Μέλος του ΠΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Από το 1976: Αρχηγός κράτους και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κράτους.
Από το 1976: Πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών.
15/10/1991: Επανεκλέγεται Γενικός Γραμματέας του ΚΚΚ, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του Κόμματος.
Από το 1992: Επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας.
24/2/1993: Εκλέγεται βουλευτής στις πρώτες άμεσες μονοκομματικές εκλογές στη χώρα, στις οποίες ο αριθμός των υποψηφίων βουλευτών αντιστοιχεί ακριβώς σε αυτόν των κοινοβουλευτικών εδρών.
25/2/1998: Επανεκλέγεται από τη Βουλή αρχηγός του κράτους για πέντε χρόνια.
6/1/1999: Γάλλος δικηγόρος, που εκπροσωπεί δύο καταδικασθέντες στην Κούβα διανοούμενους και την κόρη ενός εκτελεσθέντος συνταγματάρχη, καταθέτει τρεις μηνύσεις εναντίον του, δύο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και μία για «ανάμιξη σε διεθνές λαθρεμπόριο ναρκωτικών».
17/11/2000: Δηλώνει ότι οργανώσεις αντικαθεστωτικών έχουν ετοιμάσει σχέδιο δολοφονίας του κατά τη διάρκεια της ιβηρο-αμερικανικής διάσκεψης κορυφής στον Παναμά. Την επομένη, οι αρχές του Παναμά ανακοινώνουν τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ανάμεσα στους οποίους και ο Κουβανός εξόριστος, Λουίς Ποσάδα Καρίλες,τον οποίο είχε κατονομάσει ως εγκέφαλο της συνωμοσίας ο Κάστρο. Στις 30/11 η Κούβα ζητεί επισήμως την έκδοση των τεσσάρων υπόπτων. 27/8/2004: Η Κούβα διακόπτει επ΄αόριστον τις διπλωματικές της σχέσεις με τον Παναμά μετά την αμνηστία που έδωσε η απερχόμενη πρόεδρος Μισκόσο σε τέσσερις Κουβανούς που κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία του.
31/7/2006: Μεταβιβάζει προσωρινά την εξουσία στον αδελφό του, υπουργό Άμυνας, Ραούλ, έπειτα από εγχείρηση στο έντερο. 19/2/2008: Ανακοινώνει επίσημα την αποχώρησή του από την προεδρία της Κούβας. Στις 24/2, ο αδελφός του Ραούλ Κάστρο εκλέγεται από το κοινοβουλίο νέος πρόεδρος της χώρας. 25/11/2016: Πεθαίνει, πήγε στον αληθινό σατανά τους το σιχαμα! .Κρατήστε το αυτο:Αδόλφος Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα."...
ποιοι λαθρο ; αυτα τα σιχάματα εξαπλώνονται παντού εδω και χρονιά ,εν ανάγκη κανουν και κανένα παιδομάζωμα η λιμό να επικράτηση η φυλη τους!! Ποια Ελλάδα; ποιοι Έλληνες; το 40% ειναι αριστεροκομμουνιστες! άρα μη Έλληνες! δεν εχουν πατρίδα ,ειναι μια ειδική φυλη των Εβραίων γεννημένη να υπηρετεί τους Εβραίους! και τι εκαναν στα Καλάβρυτα που πότε δεν είπαν γιατι έκαψαν το χωρίο οι Γερμανοί; μήπως γιατι έσφαζαν Γερμανούς χωρίς λόγο , και κατα παράβαση καθε δίκαιου κατάσφαξαν αιχμάλωτους , και οι χωριάτες κάλυπταν τους κομμουνιστές?