Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Η ευθύνη δική μας


Θα θέλαμε σε αυτήν τη χρονική στιγμή να αναλάβουμε την ευθύνη της παρέμβασης το ξημέρωμα της παραμονής της πρωτοχρονιάς στο δεύτερο λιμάνι σε επισκεψημότητα  στην ΕΛΛΑΣ.


Το Κατάκολο.
Τα μεσάνυκτα της 31- 12- 2016 μέλη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ αψηφώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία -3) προέβησαν για παραπάνω από τέσσερες ώρες στην κατασκευή του ποιο όμορφου συμβόλου της γεώσφαιρας.


Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ συμπεριλαμβανόμενης και της γνωστής σε όλη της υφήλιο φράση της Γοργώς, καθώς και κάθε Σπαρτιάτισσας Μάνας ή Συζύγου:
ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.
Πιστεύαμε ότι μόνο και μόνο το ΙΕΡΟ μας σύμβολο θα γίνει αντικείμενο σεβασμού τουλάχιστον από τους υπευθύνους του λιμένος.
Εις μάτην.
Αντιθέτως, οι πολίτες αγκάλιασαν την «εικαστική» παρέμβαση και κατά τα λεγόμενα τονώθηκε το ηθικό τους που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον ναδίρ. 
Αυτός ήταν και είναι ο σκοπός μας.
Οι υπεύθυνοι όμως του λιμένος φρόντισαν να «διορθώσουν» τα παραπάνω και «άκουσον άκουσον» έσβησαν από τις «μνήμες» του λιμανιού μας το ΕΘΝΙΚΟ μας σύμβολο και σύνθημα.


Μάλλον ο λιμένας Κατακόλου δεν ανήκει στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ επικράτεια.
Μάλλον στους διαχειριστές του λιμενικού ταμείου δεν αρέσει, οι εκατομμύρια επισκέπτες να θωρούν την γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Εμείς δεν θα σταματήσουμε.
Κάποιο βράδυ θα κατασκευάσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ  σημαία στο «μέτωπό σας» της ώρα που θα «κοιμάστε».
(ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Δεν χρειαζόμαστε προστάτες από το παρελθόν.)

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ