Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΚΟΝΙΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΪΣΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ



 Α' ΜΕΡΟΣ - ΟΙ ΚΟΝΙΚΛΟΙ...
Αυτό το δύστυχο, νεοϊδρυθέν ετερόκλητο συνονθύλευμα των αυτόκλητων δήθεν εθνοσωτήρων, ως γνήσιος φορέας του ντροπιαστικού, φραγκοραγιαδίστικου ονόματος (Λ.Ε.Π.ΕΝ.) και μικρομέτοχος της πόρνης της δημοκρατίας τους, για πολλοστή φορά έδειξε την ποιότητα, το σθένος, την αποτελεσματικότητα αλλά και την δύναμη κρούσης των στελεχών του... Μετά τα "αρχηγικά" καρφώματα-ρουφιανιλίκια στο κωλόχαρτο των ρουφιανοσυντακτών, προσωπικά εναντίον του Ν.Μ. αλλά και εν γένει της Χ.Α. (ΠΑΝΤΑ υπό ψηφοθηρικό καθεστώς), οι νεοεκκολαπτόμενοι (μην χέσω...) ανθυποηγετίσκοι του ελληνικού (clopy-paste) εθνικισμού, τίμησαν τους 3 ΗΡΩΕΣ των Ιμίων του '96, σε μία άρτια οργανωμένη εκδήλωση, με πύρινες ομιλίες (ατελείωτων μουγκανισμάτων), σημαίες και εμβατήρια. 

Εκεί επέδειξαν για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την μέγιστη αυταπάρνηση και τον πλέον διάχυτο ηρωικό δυναμισμό τους σαν γνήσιοι απόγονοι των ΗΡΩΙΚΩΝ προγόνων μας, καθώς ετράπησαν εις άτακτον φυγή από αριθμητικά υπέρτερες ομάδες αναρχοάπλυτων και κατάφεραν να δοξάσουν εαυτούς, αφήνοντας βορά στα βρωμερά χέρια των μιασμάτων το ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ του ΕΘΝΟΥΣ... Δύστυχοι, θλιβεροί και χωρίς αδένες, είστε η ΕΠΙΤΟΜΗ της ΝΤΡΟΠΗΣ! Οι ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ θέλουν ΛΕΩΝΙΔΑ... Η επιβαλλόμενη σε αυτούς συνουσία από τους αναρχοάπλυτους επιβήτορές τους, έχει γίνει πλέον ένα defacto καθεστώς... Υπάρχει βέβαια ένα εξίσου επικίνδυνο φαινόμενο (αυτόκλητων εθνοσωτήρων;;;) που έχει αναλάβει εργολαβία με απευθείας ανάθεση, την καρατόμηση του συγκεκριμένου κόμματος και όχι μόνο... Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι πως στελέχη της Λ.Ε.Π.ΕΝ. προωθούσαν τοιουτοτρόπως και ποικιλοτρόπως το blogspot των εταίρων εθνοσωτήρων-νεκροθαφτών τους! Οι έτεροι εθνοσωτήρες είναι αχρείαστοι, διότι πέραν του ότι οδηγούν στα χειρότερα, η διαρκής αυτογελοιοποίηση της Λ.Ε.Π.ΕΝ. δεν έχει πάτο. Επίσης, ως καλοί άνθρωποι, έχουμε την ευγενή καλοσύνη όπως πληροφορήσουμε τις εν λόγω γκέϊσες, αλλά και το πανελλήνιο κοινό, ότι είμασταν οι ΠΡΩΤΟΙ που αναφέρθησαν στον υπό σύσταση τότε, κομματικό φορέα (βλέπε εδώ) της Λ.Ε.Π.ΕΝ., όταν αυτές έβλεπαν το τρίτο όνειρο, γερμένες ικετευτικά σαν ροδοπέταλα υπό το βάρος των πρωινών δροσοσταλίδων στο πλευρό του εραστή τους, αναζητώντας τις πρώτες πρωινές ηλιαχτίδες...

Β' ΜΕΡΟΣ - ΟΙ ΓΚΕΪΣΕΣ...
Στην μικρή και άτριχη νούλα (ΑΘΗΝΑ) αλλά και τις λοιπές μισογύνες γκέϊσες του εθνικοσοσιαλισμού, μία μόνο συμβουλή. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ... ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ! Μην κάνετε το λάθος να εμπλέκετε την ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με την Λ.Ε.Π.ΕΝ.
Βέβαια ως γνήσιοι Πλατωνικοί, αληθινά φιλομαθή, βαθυστόχαστα και φιλοσοφημένα άτομα, είστε απλώς δίποδα ζώα δίχως φτερά!!! Αυτός είναι ο θλιβερός ορισμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ από τον μέγιστο για σας... Εμείς ως γνήσιοι κυνικοί, σας δίδωμε έναν μαδημένο αλέκτωρ ως έπραξε και ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ έναντι του μεγιστού σας, και σας λέμε: ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!   Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ από τις ιουδαϊκές ευφυολογίες- μαλακίες περί εθνικοσοσιαλισμού, που εσείς ως γνήσιοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ έχετε το θράσος να κηρύττετε. Η ανατολή βρίθει μέσα σας! Βέβαια, θα ήταν παράβλεψη του οιουδήποτε ΕΛΛΗΝ να μην σημειώσει, το διαρκές λιβάνισμα σας, εις τους αναρχοάπλυτους αριστερόστροφους αδερφούς σας!!! Διόλου τυχαίο... Δυστυχώς ο εγκλεισμός, έχει συνέπειες... μη αναστρέψιμες!

Υ.Γ. - Στην ακτίνα μας περνάμε τι ωραία,
γλεντάμε οληνυκτίς την Αριστέα...
(παλιό δίστιχο των φυλακών Κορυδαλλού...)


ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ 29