Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

ΥΠΑΡΧΩ. ΑΡΑ ΖΩΣυνέλληνες διανύοντας τον έκτο χρόνο από ιδρύσεώς μας, έχοντας περάσει μέσα από τεράστιες δυσκολίες, δηλώνουμε υπερήφανα ότι συνεχίζουμε να κρατάμε την σημαία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ψηλά.
Μέσα  στον γενικό Εθνικό ορυμαγδό και απαξίωσης κάθε αγώνα, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε σε εποχές που τα όνειρα απαγορεύονται.
Δεν είμαστε όσοι και όπως ξεκινήσαμε.
Άλλωστε και στις εποχές που κάποιοι κομπάζουν για την αριθμητική προσέλευση, ΕΜΕΙΣ καλά γνωρίζουμε ότι την ώρα του αγώνα λίγοι ήταν αυτοί που δήλωναν το παρών.
Λίγοι ήταν αυτοί που αν και δεν ήταν εργασιακά «ΑΠΟΜΑΧΟΙ» δεν «κώλωναν» (όπως λέμε στην καθομιλουμένη) να αγωνισθούν και να δηλώνουν παρών αγνοώντας τις επιταγές του περιβάλλοντος που τους εφιστούσε την ιδιαιτέρα προσοχή για πιθανές επιπτώσεις.
Πολλά έχουν αλλάξει όμως από τότε, αλλά ο  στόχος παραμένει ο ίδιος:
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Σε εποχές που η απαξίωση για κάθε έννοια αγώνα αποθαρρύνει τον οποιονδήποτε να τολμήσει ΕΜΕΙΣ επιμένουμε ρομαντικοί και «κομπλεξικοί».
Παραμένουμε περήφανα «κομπλεξικοί» διότι πράγματι όποιοι παραμένουν τη σημερινή εποχή πιστοί σε αρχές, ιδέες και παραδόσεις δεχόμενοι την πίεση και την κούραση  της επιμονής και της χλεύης, αποκτούν όντως νευρώσεις πλην όμως έχουν ήσυχη την συνείδησή τους ότι παρέμειναν σταθεροί και δεν μετακινήθηκαν «ένθεν κακείθεν» προκειμένου να γίνουν αρεστοί και αποδεκτοί.
Είμαστε υπερήφανα «κομπλεξικοί» επαναστάτες Εθνικιστές.
 Δεν καταδεχόμαστε να τείνουμε χείρα φιλίας, να συνεστιαζόμεθα ή να επικοινωνούμε με άτομα της βρώμικης πολιτικής εξουσίας οποιασδήποτε βαθμίδας.
Παραμένουμε ακραιφνώς ακτιβιστές του Εθνικιστικού κινήματος δίχως να ασχολούμεθα με τα όσα δυσώδη διαδραματίζονται στον χώρο.
Το συμπέρασμα μετά από το πέρασμα τόσων ετών είναι ένα:
Εθνικισμός και πολιτική μέσα στην δημοκρατία δεν μπορούν να συμβαδίσουν.
Η ωραιοποίηση και οι κολακείες δεν έχουν θέση στον χώρο που πρεσβεύει τον ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ, την ΙΣΟΝΟΜΟΙΑ την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ την ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Ο χώρος πλέον βρίθει από κομματικά κακέκτυπα του ενός πολιτικού εκπροσώπου στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ποίος ο λόγος;
Αν θέλει κάποιος να συμμετάσχει στις δημοκρατικές διαδικασίες γιατί να διχάζεται για την επιλογή του;.
Μα ο λόγος εμφανής και σαφής.
Η πολυδιάσπαση κι η χειραγώγηση του χώρου απομυθοποιεί και αποκαθηλώνει την έννοια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Εμείς συνεχίζουμε να παραμένουμε μακριά από κάθε τέτοιου είδους πολιτικού αγώνα για λόγους που έχουμε εξηγήσει κατά το παρελθόν.   
Συνεχίζουμε σιωπηλά περιμένοντας την ημέρα θα έχει απλωθεί το απόλυτο «σκοτάδι» και η ιστορία θα καλέσει τις σπίθες φωτός να ενωθούν για να γίνει ΦΩΣ.
ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα κυριεύσει ξανά τον πλανήτη.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ δηλώνει και θα δηλώνει το παρόν σε κάθε ΕΘΝΙΚΟ αληθινό αγώνα και δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν.
Δεν επιθυμούμε όμως την συνάθροιση ατόμων με ένοχο παρελθόν και ατόμων που δεν έχουν ξεκάθαρο πολιτικό υπόβαθρο.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
Πολλοί λόγω χάριν βρέθηκαν στον Εθνικιστικό χώρο έχοντας  ως υπόβαθρο μαρξιστικές ή αναρχικές καταβολές και για τον λόγο αυτό έφτασε να παρουσιάζει εικόνα Πύργου Βαβέλ.
Φτάνει πια.
Όχι άλλα λάθη,
Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις γενιές που έπονται.  
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017
ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ