Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την στιγμή που το προσφυγικό ζήτημα σαν ωρολογιακή βόμβα τείνει να αλλοιώσει πληθυσμιακά & πολιτισμικά πολλές περιοχές της Ελλάδος μας, γίναμε μάρτυρες της ανεκδιήγητης απόφασης του αρχηγού  Ε.Σ. για την αποπομπή στελέχους, λόγο άρνησης να υπηρετήσει τους λαθρομετανάστες στα hotspot.




Συγκριμένα παρόλο την αθώωση ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ  του αρχιλοχια Ευάγγελου Φώτη για την άρνηση του αυτή , ο αρχηγός ΓΕΣ κ. Στεφανής αποφάσισε για την αποπομπή τους ικανοτάτου στελέχους αυτού, από προσωπική εμπάθεια.



Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον αρχηγό ΓΕΣ κ. Στεφανή με πλήρη γνώση των όσων λέμε ότι είναι αρχηγός του ένδοξου & ηρωικού Ελληνικού στρατού και όχι αρχηγός  κομματικού στρατού της κυβέρνησης των Εξαρχείων & των ΜΚΟ



Επειδή στην θέση που βρίσκεται η ευθύνη είναι μεγάλη & η περίοδος πολύ κρίσιμη με τους γείτονες μας, δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι μάχιμες μονάδες υπάρχουν για να εκπαιδεύονται στα όπλα, και όχι να κάνουν τους σερβιτόρους σε λαθρομετανάστες.



Γιατί θα νιώσει πολύ σύντομα όταν αποστρατευτεί και παψει να είναι ο χρήσιμος του συστήματος, την περιφρόνηση των λοιπών συναδέλφων , για μια απόφαση του,  που στο άμεσο μέλλον θα ζημιώσει οικονομικά και το ελληνικό δημόσιο.



Θα έπρεπε να είχε αναλώσει την ενέργεια του στο πως θα επέστρεφαν τα στελέχη του Ε.Σ. που βρίσκονται επί δυο μήνες όμηροι στην Τουρκία  προστατεύοντας με πράξεις τους υφισταμένους του,  από ανούσιες παρεμβάσεις του σε δικαστικές αποφάσεις.



Όλοι κρίνονται όχι μόνο από αυτά που κάνουν , αλλά και από αυτά που δεν κάνουν….στην Ιαπωνία που η τιμή αποτελεί ύψιστη ηθική άξια υπάρχει το χαρακίρι… Εμείς τον προτρέπουμε απλά να παραιτηθεί …





Το  Δ.Σ.