Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Ζώντας στο γνωστό ζοφερό περιβάλλον του τόπου μας, που ΗΘΙΚΗ –ΑΞΙΕΣ – ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ έχουν ολοκληρωτικά ποδοπατηθεί προς χάριν της προσωπικής ματαιοδοξίας, όπως είχαμε υποσχεθεί δηλώνουμε παρόντες στις τοπικές εξελίξεις.
Παρακολουθώντας όλους τους υποψηφίους σωτήρες διαπιστώνουμε ότι σχεδόν όλοι έχουν υπηρετήσει από υπεύθυνα πόστα ως αιρετοί αξιωματούχοι την εξαφάνιση αυτού του τόπου.  
Συνεργαζόμαστε και συμμετέχουμε στον Δημοτικό Συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ» με επικεφαλής τον λαϊκό αγωνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

Ένα συνδυασμό που αν και στηρίζεται ευθέως από το γραφείο του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ θα έχει αυτονομία και ελευθερία κινήσεων κινούμενος πάντα στα όρια των κόκκινων γραμμών που έτσι κι αλλιώς θέτουν οι ιδεολογικές  θέσεις και αξίες μας
Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση για συνεργασία διότι παρακολουθώντας καθημερινά τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας διαπιστώσαμε (όπως άλλωστε είχαμε εκφράσει δημοσίως και άλλες φορές) δεν υπάρχει μια δύναμη αντίστασης και ανατροπής.
Οι ρόλοι μας έτσι και αλλιώς είναι διακριτοί.
Δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΡΓΟΥ.
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος είναι εν ενεργεία επαγγελματίας και όχι συνταξιούχος.
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος έχει ΤΙΜΗ και όχι τιμολόγιο.
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος είναι ειλικρινής και φιλαλήθεις και όχι ψεύτης και παραμυθάς πολιτικάντης.
Γιατί ο Ανδρέας Δημητρόπουλος είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και δεν φοβάται να το φωνάζει.
Διαπιστώσαμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο παρόν δημοτικό συμβούλιο είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τους νεκροθάφτες αυτού του δύσμοιρου τόπου.
Μυστικές συνεργασίες, βρώμικες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και πίσω από κλειστές πόρτες.
Που να το φανταζόμασταν τότε.
Ούτε στα πιο εφιαλτικά μας όνειρα.
Επιφανειακές  και μόνο αντεγκλήσεις για σοβαρά ζητήματα και αυτές όταν οι κάμερες ήταν ανοικτές.
Φωνές άνευ λόγου με πρόσχημα μονόλεπτα σιγής προς τιμή ηρώων που ήταν καλά σκηνοθετημένα για να αποφύγουν συζητήσεις σε σοβαρές υποθέσεις που δεν βόλευαν τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ  τους.
Όλα αυτά συνθέτουν ένα ολοχρονίς καρναβάλι με γραφικούς φουστανελάδες  που φτάνουν να γελοιοποιούν μέχρι και ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ.
Δακρύβρεχτες αγρυπνίες  με πρόφαση την λευτεριά αιχμαλώτων, μνημόσυνα για Έλληνες ήρωες, διαδηλώσεις που στήνονταν από μαϊμού συλλόγους για ξεκάρφωμα με εθνικιστικές κορώνες για τα μάτια σας μόνο.
Και τώρα που ήλθε η ώρα της αποζημίωσης, θυμίζουν στο φιλοθεάμον και αλαφροΐσκιωτο κοινό τους (παραθέτοντας φωτογραφίες) ότι αυτοί ήταν πίσω από όλες αυτές τις φιέστες καλώντας να τους ψηφίσουν.
Και τις λέμε φιέστες διότι ο σκοπός δεν ήταν ειλικρινής αλλά για να καπελώσουν και να εκμεταλλευτούν τον καημό και τον πόνο των Εθνικά ευαίσθητων καλεσμένων τους .
Είναι βρικόλακες πατριδοκάπηλοι και εθνοπροδότες.
Όλοι αυτοί ουδόλως διαφέρουν από τους γνωστούς αναρχοάπλυτους που βεβηλώνουν τα Εθνικά μας σύμβολα.
Το κάνουν προκαλυμμένα με ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
Σας τους παραδίνουμε  στην κρίση σας.  
Εμείς επιλέγουμε τους συνεπείς παρά όποια διαφορά ή διαφωνία έχουμε.
Διαλέγουμε να συνεργαστούμε με αυτούς που διώκονται και κατηγορούνται από όλους και παρόλα αυτά παραμένουν σταθεροί.
Διαλέγουμε αυτούς διότι τόσα χρόνια παρακολουθούμε αυτούς που τους κατηγορούν να κάνουν τελικά τρις και τετράκις χειρότερα από αυτά που τους καταλογίζουν.
Ιδρύουν καπετανάτα, επισκέπτονται πολιτικά γραφεία, στήνουν εκδηλώσεις ενωτικού τάχα χαρακτήρα και όταν έρχεται το δια ταύτα δλδ της μοιρασιάς δεν τα βρίσκουν και ο καθένας από αυτούς τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους τραβάει για αλλού.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νικόλαος Ζέζας
Επικεφαλής
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ