Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Όταν τα μνημόνια γίνονται ΚΑΛΣΟΝ



Ο μόνιμα κοιμισμένος νεο-έλληνας, αδυνατεί, δυστυχώς, για άλλη μια φορά, να δει την πραγματική εικόνα! Την εικόνα της συμπαιγνιακής, προδοτικής, ανθελληνικής, κρυπτότουρκοεβραϊκής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει δει, και ούτε πρόκειται, ότι επί της ουσίας, το κεφάλι του είναι τοποθετημένο στην λαιμητόμο! Και όταν η ώρα σημάνει, αυτό θα πέσει! Με το κεφάλι του χωμένο βαθιά μέσα στην τρύπα, αδυνατεί να δεί τις τελευταίες αχτίδες φωτός γύρω του... Οι νέο-μπολσεβίκοι χορεύουν πάνω στα θλιβερά απομεινάρια της ΕΛΛΑΣ, υπηρετώντας ένα σύστημα που τόσο αγάπησαν και τους αγάπησε.

Δημιουργούν μια διεθνιστική κομμουνιστική δικτατορία, φέρνοντας ένα υπερμνημόνιο που θα σας μπει πολύ μα πολύ βαθιά! Αυτοί που υποτίθεται ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια, και αφού πρώτα έσκισαν ένα ροζ καλσόν, τώρα σας φέρνουν το χειρότερο μνημόνιο, ως την ύστατη επιλογή σωτηρίας του ελληνικού λαού. Μέγιστη ηρωική πράξη! Πρώτη φορά αριστερά, μην ξεχνιόμαστε! Αυτή είναι η διατεταγμένη τους υπηρεσία! Η παγκόσμια σι(ω)νική κομμουνιστική δικτατορία στο μέγιστο απογειό της και ο νεο-έλληνας να αποτελεί το τέλειο πειραματόζωο. Αν το πείραμα λάβει επιτυχία εδώ, δεν θα έχουν τίποτα να τους φοβίζει όταν θα το εφαρμόσουν σε παγκόσμιο επίπεδο!

 Όλο αυτό το συμπαιγνιακό θεατρικό σκηνικό που στήθηκε από το πρωταγωνιστικό δίδυμο των CHIPRAH-VAROUH κατ' εντολή των κόκκινων εβραίων, η εικονική διαπραγμάτευση της δημιουργικής ασάφειας, το κλείσιμο των τραπεζών που επιβλήθηκε, η έξοδος ή όχι της ΕΛΛΑΣ από την ευρωζώνη, αποσκοπούσε στο να σε οδηγήσουν εκεί που πραγματικά ήθελαν ευθύς εξαρχής. Στην στάνη τους! Εκεί που νιώθουν ότι πραγματικά ανήκεις! Ο θίασος του έργου, γνώριμες μαριονέτες! Αφού τα νήματα κινήθηκαν και οι ατάκες ειπώθηκαν, το σκόπιμα στημένο σκηνικό τώρα αλλάζει πλάνο!

 Η προετοιμασία του πληθυσμού των αιγοπροβάτων, έχει ήδη ξεκινήσει! Όλοι σπεύδουν να αποκτήσουν κάρτες! Κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές, MAESTRO, VISA, MASTERCARD! Παππούδες γίνονται άσσοι στο e-banking. Βήμα-βήμα, θα σας περάσουν στον υπέρτατο απολυτάρχισμό της  παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης(OBAMACARE)! Ο κοιμισμένος  πολίτης(αιγοπρόβατο), υπό τον πλήρη ελεγχό τους! Τότε θα δείτε το ανθελληνικό σταλινικό απολυταρχικό καθεστώς σε πλήρη ανάπτυξη και δράση. Θα σε αρμέξουν, θα σε κουρέψουν και όταν το άχρηστο κουφάρι σου δεν θα έχει τίποτα άλλο να αποδόσει, απλά θα σε εκτελέσουν!

 Βήμα-βήμα οδεύουν στην ολοκλήρωση των πιο σκοτεινών σχεδίων τους! Γιατί εκεί οδεύουμε, αργά μα σταθερά! Πόσο έντεχνα έχουν υφάνει τον ιστό τους... Δεξιά-Αριστερά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα ίδια αφεντικά! Ουδείς δύναται να διαφύγει!
Καμιά ελπίδα διαφυγής; Ποιός έχει τα κότσια να δραπετεύσει; Μόνο οι γενναίοι, μόνο οι τολμηροί! Αυτοί που το αιθερικό στοιχείο μέσα τους συνεχίζει να πάλλεται αδιάληπτα! Και όποιος γενναίος τολμά να τραβήξει τον δικό του δρόμο, αυτόματα, συνιστά απειλή! Όταν πολλοί γενναίοι που τραβούν τον δρόμο τους και οι πορείες τους ανταμώσουν, συνιστούν αυτόματα, μέγιστη απειλή! Γνωρίζουν ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ θα τους επιτεθεί! Όμως οι γενναίοι, τράβηξαν τον δρόμο τους, πάντα έτοιμοι για πόλεμο! Δεν γνωρίζουν φόβο! Μόνο οι σβησμένες(;) μνήμες ενός τρισένδοξου παρελθόντος που διαρκώς τα γονίδια τους ανακαλούν, τους οδηγούν να ζουν με τιμή και να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για την νίκη!


ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.