Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Εάν μεν άνδρες ώσιν, ουκ απορήσουσι συμμάχων, εάν δε ανδράποδα, κυρίων».



Είμεθα ΕΛΛΗΝ, όχι γιατί σας το λέω εγώ, αλλά γιατί το λέει το γονίδιωμα που φέρουμε! Δεν είμεθα ΕΘΝΟΣ σκλάβων και υπηρετών! Το ΕΘΝΟΣ σήμερα, πιο επιτακτικά από ποτέ, έχει ανάγκη από πραγματικούς πολίτες και όχι νεό-σκλάβους. Η θλιβερή θνήσκουσα πλειοψηφία του κοπαδιού των αιγοπροβάτων, επειδή με την παθητική στάση της και την αιώνια αποχαυνωμένη απραξία της, κατάντησε να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, νομίζει ότι όλοι πράτουν το ίδιο! Βέβαια η θλιβερή προσκόλληση στην συνήθεια και στο βόλεμα δυσκολεύει κατά πολύ τις αποφάσεις. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν έστω να τολμήσουν να αλλάξουν τα πράγματα αλλά διστάζουν να βγούν από το καβούκι τους. Φοβούνται μήπως το παρόν χάος αντικατασταθεί από κάτι χειρότερο. 

Τρέμουν της ιδέας, μήπως χρειαστεί να πολεμήσουν γι' αυτά που έχουν κληρονομήσει. Η ψευδής πεποίθησή του “ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία” είναι δόλιο έργο αυτών που τρέμουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και την αλυσιδωτή αντίδραση, που αυτή θα πυροδοτήσει στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Γαία.  Οι τύραννοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Σταγόνα-σταγόνα έχουν ποτίσει τα ραγιαδόμυαλα με φόβο και ανασφάλεια. Πόντο-πόντο έχουν βουλιάξει τα κορμιά μέσα στον βούρκο της αδράνειας. Το καλό για το ΕΘΝΟΣ είναι ότι ευτυχώς, τα πράγματα δεν είναι έτσι! Υπάρχουν πάρα πολλοί που εργάζονται σθεναρά, νυχθημερόν, για να έχει το ΕΘΝΟΣ την ευκαιρία για επαναφορά και πλήρη αποκατάσταση! Ότι ΕΛΛΗΝΙΚΟ γκρεμίζουν με μανία και μίσος οι παγκοσμιοποιητές και οι νεό-γενίτσαροί τους, ΕΜΕΙΣ, είμεθα πάντα εδώ, για να το ξαναχτίσουμε! Η οδός που έχουμε επιλέξει, είναι τραχιά, επικλινής και πραγματικά δύσβατη. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι δεν θα μπορέσουν να την ακολουθήσουν και ακόμα πιο πολλοί θα χαθούν στην μακρά πορεία της ανάβασης! Όταν η οδός στρωθεί και διαπλατυνθεί και γίνει πεπατημένη, θα δείξει την τεράστια αξία της! Ο αυριανός, ατενίζοντας από κεί ψηλά, θα μπορεί με διαύγεια να κρίνει καταστάσεις και γεγονότα και να απονείμει μέγιστο σεβασμό στους άξιους προπατορές του.


Το ΕΘΝΟΣ, δυστυχώς τροχιοδρομεί, με ιλλιγγιώδη ταχύτητα και δίχως φρένα στο σπιράλ του θανάτου! Η δημιουργία ενός ευρύτερου ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ μετώπου, έστω και προσωρινού, ανήκει στην σφαίρα του ανέφικτου. Ο κατακερματισμός της αντίστασης σε μικρές ομάδες εύκολα χειραγωγούμενες από την μασονία και ακόμα πιο εύκολα αντιμετωπίσιμες από τις δυνάμεις καταστολής και του κρατικού χαφιεδισμού είναι οριστικός. Μόνο ίσως η επερχόμενη εθνική καταστροφή θα μπορούσε να ενώσει για λίγο τις δυνάμεις του ΕΘΝΟΥΣ.  Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, πραγματικά θα απογοητευθείτε. Μια μοντέρνα κοινωνία κωφαλάλων γεμάτη από θλιβερά παχύσαρκα ελεφαντόπουλα που σέρνουν τις άθλιες υπάρξεις τους, μαζί με τις προβοσκίδες τους. Το μεγάλο μειονέκτημα της εξουσίας του όχλου δεν είναι τόσο η εκπόρνευση των αξιωμάτων και των θεσμών, όσο αυτή η υπερφίαλη αίσθηση που χαρίζει στους αδύναμους, στους φαύλους και στους ανάξιους ότι δικαιούνται να έχουν τα πάντα, δίχως να κοπιάσουν και να τολμούν να κρίνουν δίχως να κρίνονται οι ίδιοι...  Δυστυχώς, τα μυαλά είναι σε χειρότερη κατάσταση από τα σώματα. Το κάθε φοβισμένο ανθρωπάριο  έχει γαντζωθεί στα ιδεολογικά σκουπίδια, που το ταΐζει καθημερινά ο τηλεοπτικός βόθρος και αδυνατεί να παράξει οποιαδήποτε ανεξάρτητη σκέψη. Ως απόρροια της απόλυτης πνευματικής του σύγχυσης, τείνει να εμπιστεύεται άγνωστους πολιτικάντηδες, παρά ανθρώπους που γνωρίζει δεκαετίες! Επειδή από πνευματικά ανάπηρους γεννιούνται ανάπηροι, μέθοδοι θεραπείας και αποκατάστασης υπάρχουν πολλές. Όπως και γιατροί! Από εδώ και εμπρός όλο και πιο συχνά θα ακούγεται η πρόσκληση για “συστράτευση”, “εθνική ενότητα” και “θυσίες για την πατρίδα”.  Μόνο που αυτοί που την απευθύνουν είναι όπως πάντα τα γνωστά λαμόγια που απλά παίζουν με τα νεύρα μας.  Δυστυχώς, έτσι δεν πάμε πουθενά! Κάθε φορά θα μπαίνουμε σε πολέμους για να εισπράξουμε απώλειες και πόνο ενώ κάποιοι άλλοι “έξυπνοι” θα παντελονιάζουν τα κέρδη και την δόξα. Είναι φανερό πως δεν μας ενδιαφέρει οποιαδήποτε προσωρινή και τυχαία αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας.  Για να έχει αξία οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να έχει διάρκεια και να δημιουργήσει δίκαιο. Η πτώση του καθεστώτος των κατσαπλιάδων, δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα υπολογισμένων αλλά και συνάμα απρόβλεπτων ενεργειών. Ομοίως η καθιέρωση ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ που θα αντικαταστήσουν την γυφτόπολυπολιτισμική λαίλαπα είναι θεμελιώδης και νομοτελειακή πράξη. Αντικειμενικά μόνο μια ομάδα “τρελών” που θα περιφρονούσαν εντελώς τον θάνατο θα μπορούσε να φέρει σε πέρας έναν τέτοιον άθλο.  “Όλοι είμαστε λογικοί”, το ξέρω, αυτό είναι το πρόβλημα. “Λογικό” θεωρείται πλέον το να μην αισθάνεσαι ΕΛΛΗΝΑΣ, το να σε ληστεύουν και να λές “ευχαριστώ”, το να δέχεσαι να γίνει το σπίτι σου τριτοκοσμικό μπουρδέλο και το να βάζεις σκοινί και να κρεμιέσαι μόνος σου μόλις σου κοινοποιήσουν την απόλυση από την κωλοδουλειά. 

…Ευχαριστώ ρε ΓΑΜΙΟΛΕΣ, αλλά δεν θα πάρω τέτοια “λογική”!  

Φτιάξτο μόνος σου.  Η επανάσταση ξεκινάει μέσα στο μυαλό.  Αν δεν πιστέψεις ότι εσύ ο ίδιος μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τότε κανείς άλλος δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Η αφύπνιση του πληθυσμού δεν μπορεί να γίνει από κάποιον Μεσσία ή Fuehrer αλλά από ομάδες ατόμων που έχουν ξυπνήσει από τον θανατηφόρο λήθαργο και που προσπαθούν να ξυπνήσουν κι άλλους.  Όσο περισσότερες είναι αυτές οι ομάδες, τόσο το καλύτερο. Κανείς δεν περιμένει κέρδος από αυτή την δραστηριότητα κι αυτό είναι που φοβίζει τους εξουσιαστές. Οι ταμπέλες του “εθνικιστή”, του “ρατσιστή” και του “φασίστα” είναι έτοιμες προς επικόλληση.  Ο ακτιβισμός υπέρ των ΕΛΛΗΝΩΝ και υπέρ του ΕΘΝΟΥΣ είναι ο σίγουρος δρόμος για να ΜΗΝ κάνει κάποιος καριέρα ή για να καταστρέψει αυτήν που έχει. Κι όμως ολοένα και περισσότεροι τον επιλέγουν χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους και χωρίς να είναι συνεννοημένοι γιατί φαίνεται πως είναι η σωστή πράξη. Η απόδοση δικαιοσύνης. Ανώτατη αξία δεν μπορεί, παρά να οριστεί το ΕΘΝΟΣ και ότι απορρέει από αυτό!
 
          τις σφαίρες έριξαν... 

ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΑΡΚ και το ΕΥΘΥΜΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ