Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι στα πόδια των σφαγέων



Μέρες που περιμένουμε θα έπρεπε και εμείς να ήμασταν εναρμονισμένοι με το πνεύμα των ημερών: δηλαδή ευχές, δενδράκια, ελαφάκια και τα άλλα ξωτικά των ημερών που αν μη τι άλλο θα έκαναν ευχάριστη την ατμόσφαιρα.
Προσπαθούμε αλλά δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην τοπική μας κοινωνία.

Δεν μας έφτανε το πολιτιστικό σοκ που  πάθαμε βλέποντας την μετατροπή της κεντρικής πλατείας Πύργου σε ένα παρακμιακό πανηγύρι, με συγκρουόμενα, μπαλαρίνες και σκοποβολή που πραγματικά είναι σαν να βγαίνουν όλα αυτά από το σήριαλ της εποχής της δεκαετίας του ΄80 ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ περιμένοντας ότι θα αναστηθεί ο Μπαρμπαγιώργης (αείμνηστος Παπαγιαννόπουλος) και θα τσακωθεί (όσοι θυμούνται) με την Ρένα Παγκράτη, είχαμε στην συμπρωτεύουσα τη αγιοποίηση του αρχισφαγέα Μπελογιάννη που τίμησαν με την παρουσία τους κάθε λογής πολιτικό ανδρείκελο, αριστερό, κεντρώο, αλλά και δεξιό και κατά καιρούς και ακροδεξιό.
100 χρόνια από τη γέννηση του μπελογιάννη και εμείς οι αφελείς περιμένουμε Χριστούγεννα;
Αυτή είναι πλέον η επέτειος που σιγά σιγά οι νεομπολσεβίκοι που μας κυβερνούν θα επιβάλλουν να εορτάζεται.
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Χριστουγεννιάτικο δένδρο το βρήκαμε πολύ καλό και πρωτοπόρο, αν και θα μας κατηγορήσουν ότι πάλι στάζουμε χολή μέρες που έρχονται οι «παροικούντες» την  Ιερουσαλήμ για τα παραπάνω.
Αλλά θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μπορούμε οι άνθρωποι, βλέποντας και μόνον της φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μετά την εκδήλωση από γνωστό ενημερωτικό τοπικό site.
Εικόνες που μας αφήνουν άφωνους για την ευτυχία που εκφράζουν οι ΑΙΡΕΤΟΙ της περιοχής μας στους εκφραστές του ανθελληνισμού και αφελληνισμού.
Στους θιασώτες του Σταλινισμού που όπως προσφάτως δήλωσαν είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν έναν νέο Μελιγαλά αιματοκυλώντας ξανά και ξανά το Ελληνικό Έθνος.
Ντροπή σας ΡΕ και αισχύνη σε όλους σας σιχαμένοι φτηνοί πολιτικάντηδες που παραβρεθήκατε σε μια καθαρά κομματική κομμουνιστική εκδήλωση και για μια ακόμα φορά τους δίνετε δύναμη να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν με την λήξη του συμμοριτοπόλεμου που ονόμασαν εμφύλιο.
Δώσατε με την παρουσία σας τιμή και αναγνώριση στις σφαγές αθώων συμπολιτών μας ως αγώνες αντίστασης.      
Πάρτε τώρα και τις φωτογραφίες για του λόγου τω αληθές, και τα συμπεράσματα δικά σας.  
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΖΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ